Tervetuloa taiteilijaprofessori, tekstiilitaiteilija Merja Keskisen uudistuneille verkkosivuille

Täysin uudistuneilla verkkosivuilla esitellään taiteilijan tekstiilitaideteoksia laajasti. Taiteilijan itse kehittämällä kudontatekniikalla valmistetut teokset hehkuvat väreissä. Teoskuvat ja kuvat yksityiskohdista avaavat katsojalle pääsyn lankojen maailmaan.

Merja Keskisen teokset muodostuvat eriväristä ja eri kokoisista osista, joissa langat risteilevät yksinkertaisen palttinasidoksen tavoin. Osat on valmistettu ilman kangaspuita erilaisten kehikoiden tai raamien ympärille. Teokset perustuvat väriopillisiin pohdintoihin ja systematiikkaan perustuvaan työskentelytapaan. Teoksissa sävyjen runsaus syntyy useiden eriväristen lankojen yhdistelmistä ja värien optisesta sekoittumisesta. Taiteilija toteuttaa teoksensa huikean hienolla värisilmällä, yksittäisessä teoksessa voi olla satoja erilaisia värisävyä.